torsdag 7 april 2011

ett tips till

I går blev det stekt torsk till en ägg och kesoröra och sallad.
Torsken pressar vi bara citron över och steker i smör med vitpeppar och salt. Röran komponerades på följande sätt; Hacka kokt ägg, finhacka rödlök, blanda med keso och en klick cremefraiche, tillsätt fransk senap, dill och lite svartpeppar. Vi rörde även ner en näve räkor för att få det mer matigt.
Idag blev det en fuskig middag, köpes-tomatsoppa men jag gjorde den mer matig med röda linser. Har ni testat att bara lägga röda linser i kallt vatten och låta dem dra i ca 1h? Det blir superkrispigt och gott. Vi har dem i och till allt möjligt. Till soppan åt vi ett kokt ägg, fincrisp med groddar och lufttorkad skinka.

2 kommentarer:

B sa...

Det här kan du fortsätta med, fasiken vad gott det låter! Bra med tips!

Garderobenmin sa...

B - kul att du gillar det! Hälsa O och mini, kram.