onsdag 18 maj 2011

eehelooo?

Ni är fler än någonsin som hälsar på här hos mig vilket är fantastiskt men ni säger mindre och mindre. Är ni där? Hur har ni haft det idag? Hänt nått kul?

By the way, försvunna inlägg har poppat upp lite här och där i bloggen....om ngn tycker att kronologin är knasig.

7 kommentarer:

Snart tretti sa...

Hei hei!:)
Hatt en fin dag. Ukas ene jobbdag (jobber typ 20%) for tida. Hjem og leke med barn, lage salmalaks med spinat og legge barn. Og så se Gossip girl. Og regnet pøøøser ned. Så - det var min dag!

Håper din er fin også!

Garderobenmin sa...

Låter som liknande liv ;-) Thanks for sharing! Idag öser det visst ner här också. Ha en fin dag.

Birgitta sa...

jodå, är här. ligger på soffan för andra dagen irad men huvudvärk från hell. Får mer å mer panik över allt jag behöver förbereda inför yngsta sonens konfirmation på söndag. 25 gäster på middag. Sonen har beställt varmrökt lax med nypotatis!

Garderobenmin sa...

Birgitta - oh hej! Nej ta det lugnt annars går det inte över. Catering? Energi genom cyber!

cilla sa...

Det är alltid så roligt att titta in här och få lite nya ideer, men man glömmer ofta bort att ge respons. Kanske är det tröttheten som drabbat fler av oss. ;)
Härliga klänningar... :)

Garderobenmin sa...

Cilla - kul att du gillar att titta in. När kommentarerna avtar undrar jag alltid om jag blivit sämre och de vill jag ju inte. Därför ropar jag hallå lite då och då.

Viktoria sa...

Oj....du har rätt. Jag går bara in och spanar på modetips från dig och några andra du länkat till :) Tack för att jag kan "stjäla" lite idéer ibland. Det är väl högsta betyg?

Jonas och jag har det gutt i Kungsbacka (han hälsar såklart). Vi gör inte mycket mer än äter gott, sover, jobbar och shoppar loss vilket innebär kort och gott att vi är lyckliga (och fattiga).

//Vickan